МРТ-60М қамыр жаю машинасы. Қамыр жаю машинасының жұмыс принципі, пайдалану ережелері

Студент қажетті деңгейде білмесе, жабдықпен жұмыс жасай алмайды. Жабыдықпен жұмыс жасау барысында қауіпсіздік ережесін, кондитерге қойылатын талаптар, санитарлық нормаларды және жеке бас гигиеналарын ескеру қажет. Шәкірттерді бағалау сабақ басынан басталады. Сұрақтарға белсенді жауап қайтару, өткен тақырыптарды жадында ұстау, және жаңа тақырыпқа деген қызығушылық шәкірттің жақсы бағалануына алып келеді. Шәкірттерге әр өндірістік оқыту барысында ескеріледі.

Автор: Даулетова Гульзираш Орлановна

Журнал «Просвещение». Выпуск №9(65) (сентябрь 2022 г.)